JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

How to set Housecode in 15-2117?
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> X10 and Home Automation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MPSAN



Joined: 17 Oct 2003
Posts: 77
Location: Portland, OR

PostPosted: Wed Sep 21, 2005 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you. I will remember this. I did resolve my issues. Now I think all I need to do is get LKP working. I remember in the past I have had bad luck with LKP.

Thank you all again,

Dave
_________________
"It it ain't broke, fix it 'til it is"
Back to top
View user's profile Send private message
Capn Trips
Expert


Joined: 03 Oct 2003
Posts: 3953

PostPosted: Thu Sep 22, 2005 12:55 am    Post subject: Reply with quote

Although the protocol and Device upgrades for LKP haven't changed, it has become MUCH easier to implement as it's now incorporated directly into IR. Go to the Special Protocols Tab and everything is pretty clearly laid out for you when you select LKP.
_________________
Beginners - Read this thread first
READ BEFORE POSTING or your post will be DELETED!


Remotes:Atlas OCAP URC 1056, Harmony One, OFA XSight Touch, AR XSight Touch
TVs: Panasonic TH-50PE700U; LG 65" Smart LED TV; RCVR: Pioneer VSX-D2016S;Onkyo TX-SR875
DVD/VCR: LG Blu-Ray player, Pioneer DV-400VK (multi-region DVD), Sony BDP-S350 (Blu-ray), Toshiba HD-A1 (HD-DVD), Panasonic AG-W1 (Multi-system VCR);
Laserdisc/CD changer: Pioneer CLD-704.
Streaming: Intel NUC PC
(But I still have to get up for my beer)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MPSAN



Joined: 17 Oct 2003
Posts: 77
Location: Portland, OR

PostPosted: Thu Sep 22, 2005 5:48 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you, Looks GREAT!!! Now to see if it works!

UPDATE...

Well, it does and it doesn't. My X10 is on AUX. I created a LKP on aux and aux key. I have skp as
dev_aux
5

AND LKP

dev_aux
5
ch+

So AUX does nothing but set unit to 5, but LKP AUX should set Unit to 5 and turn lamp on...it does not work.

However, if I set DEV to AUX and key to zero, pressing 0 while in aux does cause skp and lkp to work. So, how can I make the AUX key itself do this?

TIA

Dave



Capn Trips wrote:
Although the protocol and Device upgrades for LKP haven't changed, it has become MUCH easier to implement as it's now incorporated directly into IR. Go to the Special Protocols Tab and everything is pretty clearly laid out for you when you select LKP.

_________________
"It it ain't broke, fix it 'til it is"
Back to top
View user's profile Send private message
MPSAN



Joined: 17 Oct 2003
Posts: 77
Location: Portland, OR

PostPosted: Thu Sep 22, 2005 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

I think I know what is wrong...simple braindead question...what are X_TV commands? I am sure that is why my AUX and AUX combo does not work...I need an X_AUX...but what is that?

TIA
_________________
"It it ain't broke, fix it 'til it is"
Back to top
View user's profile Send private message
greenough1



Joined: 30 Jan 2005
Posts: 659

PostPosted: Fri Oct 07, 2005 1:16 am    Post subject: Reply with quote

X_AUX sets the current device, while executing the macro to AUX. It only in effect during the macro execution. So let's say you want to turn on the tv, select input DTV, turn on the RCVR and select input V1, and finally leave the remote with CBL selected, you would do:
X_TV;Power;FWD;X_RCVR;shift+Power;1, X_CBL

where X_TV;FWD is discrete selection of DTV input, X_RCR;shift+power is discrete power on and X_RCVR;1 is discrete selection of V1 input.
Ending the macro with X_CBL, leave the remote configured to control the cable box along (C_CBL, M_CBL, T_CBL, but V_RCVR).

Could you problems be timing issues? maybe you're firing commands too fast? Have you tested that you can turn on the light with light on defined as a keymove?

Best,
jeff
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> X10 and Home Automation All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central