JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

"New Topic" icon broken or just me?

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Web Site Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 452
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Mon Apr 07, 2008 2:11 pm    Post subject: View Newest Post icon problem Reply with quote

Not always, but most of the time the Arrow icon that has the pop up name "View Newest Post" shows the text rather than the icon on the first thread of the search results, but it is OK on the rest of the threads. See this picture:



It of course works OK, so I would call this low priority. I normally use Firefox, but I checked Internet Explorer and saw the same thing.
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18103
Location: Chicago, IL

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 5:02 pm    Post subject: Reply with quote

I can certainly explain why you sometimes see the text, but I have no idea why you would sometimes see the text for one thread and the icon for another.

The reason why you sometimes see the text is simply because your browser was unable to retrieve the image file for the icon from my server, this is quite common on the web. To resolve it all you need to do is right-click on the image and select "Show Picture".
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 6946
Location: Florida

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 9:04 pm    Post subject: Reply with quote

DOH! Another Icon I never noticed! Thanks for pointing this out Phil.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 452
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 7:22 pm    Post subject: Reply with quote

You're welcome, Vicky.

It is pretty consistent for me to show up as pictured. If I visit a thread and then return to the search page it is OK. I can't repeat it in the same session. The next time it happens, I intend to stay on the screen and do a view refresh and see if that get it back. As I said, it is not really a problem, just weird.
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18103
Location: Chicago, IL

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

Next time it happens, could you do me a favor? Do a right-click on the image that doesn't appear, select "Properties" and cut & paste the URL into this thread. Then do the same for one of the images that does appear.
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 452
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 7:14 am    Post subject: Reply with quote

I am on the road right now and this morning I tried refreshing the view and that does fix the icon. I will do as you asked, probably this evening. Each experiment is one chance, since once it is OK, I need to wait until at least two posts have happened since my last logon before I can try the next idea. I also have thought of cleaning my cache to see if that makes this go away. Since no one else seems to have this problem, it must be something on my computer. Once I arrive home, I can test on a different computer.
Back to top
View user's profile Send private message
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 452
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

I did as you asked, and in both cases it was http://www.hifi-remote.com/forums/templates/subSilver/images/icon_newest_reply.gif

I will clear my cache and try it again later.
Back to top
View user's profile Send private message
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 452
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 7:13 am    Post subject: Reply with quote

I realized after my last post that I didn't really do what you asked. Here are the results:



The difference is t=9682 in the noshow case and t=9689 when it does show. I only had 2 threads to check. Maybe the next time I look I can verify that all but the first are the same, but I couldn't this time.

This post added a 3rd thread and yes, the second and third (and I assume later) threads had the same properties.
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18103
Location: Chicago, IL

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 1:07 pm    Post subject: Reply with quote

As these come from different threads, the URLs for the threads will obviously be different. The fact that the names of the image files are the same means that the forum software isn't doing anything unusual.

Therefore, I must conclude that the problem is on your end somehow.

Thanks for your efforts on the research part of this.
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 452
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 5:57 pm    Post subject: Reply with quote

Cleaning cache didn't do it either. (That surprised me.) I will keep trying anything I can think of, or just put up with it. If I discover anything useful, I'll post it in this thread.
Back to top
View user's profile Send private message
bob_m



Joined: 09 Feb 2005
Posts: 80
Location: Bourbonnais, IL

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 6:36 pm    Post subject: "New Topic" icon broken or just me? Reply with quote

Is the new topic/comment icon broken or is it just me?
_________________
HTPRO x 5 - UEI-9811B00
Back to top
View user's profile Send private message
Mark Pierson
Expert


Joined: 03 Aug 2003
Posts: 3011
Location: Connecticut, USA

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 7:12 pm    Post subject: Reply with quote

It appears to be working fine for me.
_________________
Mark
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18103
Location: Chicago, IL

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 8:57 pm    Post subject: Reply with quote

works for me too, though sometimes it takes a few seconds to load.
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
bob_m



Joined: 09 Feb 2005
Posts: 80
Location: Bourbonnais, IL

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

Seems better today. Some fluke with Firefox and my pc /shrug
_________________
HTPRO x 5 - UEI-9811B00
Back to top
View user's profile Send private message
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 452
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Sat Mar 26, 2011 11:16 am    Post subject: Reply with quote

I had a similar problem a while back. {merged thread above} Nothing I could do seemed to fix it and it did go away on its own.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Web Site Issues All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central