JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

Kreatel 1510 stb IR codes for Slingbox

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Slingbox
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dicator



Joined: 05 Jan 2007
Posts: 4

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 4:48 am    Post subject: Kreatel 1510 stb IR codes for Slingbox Reply with quote

Hi

I have set up nice Slingbox system with Kreatel 1510 stb, but as the topic says I cannot control that box via internet because I don't have right codes.

I have googled like lunatic and I find couple of posts from this forum also, but no one is solving my problem.

http://www.hifi-remote.com/forums/viewtopic.php?t=6716
This was closest to my case and by my understanding 1760 stb uses same codes as my box.

I would be very grateful if someone could help me with this.

Regards
DiCator
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18514
Location: Chicago, IL

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 8:09 am    Post subject: Re: Kreatel 1510 stb IR codes for Slingbox Reply with quote

dicator wrote:
I have googled like lunatic and I find couple of posts from this forum also, but no one is solving my problem.

http://www.hifi-remote.com/forums/viewtopic.php?t=6716
This was closest to my case and by my understanding 1760 stb uses same codes as my box.

What do you mean by "no one is solving my problem"? The thread that you found contains the answer, specifically if you look at this post you'll see that there's a link to the Kreatel upgrade file, which the Slingbox user who started the thread has confirmed works. What more do you need?
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dicator



Joined: 05 Jan 2007
Posts: 4

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 3:28 am    Post subject: Reply with quote

I wasn't very clear in what I said..
From the beginning as I have understood these codes,files and upgrade things needs some hardware (wire) to apply those things to the Slingbox. Am I right? So my question is how can I take those codes in action with slingplayer application?
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod7501



Joined: 02 Aug 2004
Posts: 528
Location: Peoria Illinois

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 8:38 am    Post subject: Reply with quote

Here are some threads with some information.
http://www.hifi-remote.com/forums/viewtopic.php?t=7095#49394
http://www.hifi-remote.com/forums/viewtopic.php?p=51710#51710
http://www.hifi-remote.com/forums/viewtopic.php?p=50884#50884
These and their links should get you started.
_________________
Just call me Zaphod (or Steve) --- I never should have started using numbers in a screen name but I just can't stop now.
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18514
Location: Chicago, IL

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 10:19 am    Post subject: Reply with quote

dicator wrote:
I wasn't very clear in what I said..
From the beginning as I have understood these codes,files and upgrade things needs some hardware (wire) to apply those things to the Slingbox. Am I right? So my question is how can I take those codes in action with slingplayer application?

You don't need a wire (aka "JP1 Cable") or any hardware to use JP1 upgrades with the Slingbox.

If you go to the top of this forum you'll see a sticky thread entitled Using JP1 with the Slingbox, as the title of this sticky thread might (hopefully) imply, this is a very good place to start with regards to using JP1 with the Slingbox.
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dicator



Joined: 05 Jan 2007
Posts: 4

PostPosted: Tue Jan 09, 2007 2:32 am    Post subject: Reply with quote

Ok thanks for your help so far..
I have now imported that Kreatel KM file in RM and I can find from devices Slingbox with PL and JU chips, but I think mine is RV type or some other (IR Blaster version 4)..

So my question is where I can find RDF files to that RV or other?

Thank you for you patience so far
Back to top
View user's profile Send private message
dicator



Joined: 05 Jan 2007
Posts: 4

PostPosted: Tue Jan 09, 2007 7:46 am    Post subject: Reply with quote

Hello again...
Now I have get it to work...
I found that needed RDF file from http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=file&file_id=3285

So now I just need to fix those buttons, because at the moment those are quite a mess..

Thank you very much.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Slingbox All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central