JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

Has anyone gotten their HTPro remote from X10.com yet?
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Market Place
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bob_m



Joined: 09 Feb 2005
Posts: 80
Location: Bourbonnais, IL

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:09 pm    Post subject: Has anyone gotten their HTPro remote from X10.com yet? Reply with quote

Was it the correct 9910 clone?
Did it come with the RF thing-a-ma-bob?
What color is the backlight?
Correct price/shipping cost?

Apparently X10 . com does not have the best reseller rating, but the price is great! Smile
Back to top
View user's profile Send private message
gfb107
Expert


Joined: 03 Aug 2003
Posts: 3387
Location: Cary, NC

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:13 pm    Post subject: Reply with quote

I just got my shipment notification and tracking number. I should be receiving it tomorrow.
_________________
-- Greg
Original RemoteMaster developer
JP1 How-To's and Software Tools
The #1 Code Search FAQ and it's answer (PLEASE READ FIRST)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 456
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

Greg,
You beat me! I just got my tracking number, but it is supposed to be here Friday.
Back to top
View user's profile Send private message
ElizabethD
Advanced Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 2287

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 8:28 pm    Post subject: Reply with quote

Yup, they're legit. See original thread for details:
http://www.hifi-remote.com/forums/viewtopic.php?p=27630#27630
Back to top
View user's profile Send private message
jherrick
JP1 Vendor


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 222
Location: South Berwick, ME

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 8:15 am    Post subject: Reply with quote

I just got mine yesterday, and it is a very nice remote! Just seems like more than what I need, since I am happy with my extended 6131. I just couldn't stop myself from buying one at that price, though! Maybe I'll see how it feels with the Tivo commands. It is backlit. Now just what to do with all of the extra buttons...
Back to top
View user's profile Send private message
johnsfine
Site Admin


Joined: 10 Aug 2003
Posts: 4767
Location: Bedford, MA

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 8:53 am    Post subject: Reply with quote

I can't tell whether just FedEx messed up or whether x10 and FedEx messed up. My package got onto the right Fed Ex truck, which even visited this location, but due to an error in its record in FedEx's computer, it wasn't delivered here and is now heading back to X10.

I saw the problem flagged in the FedEx tracking yesterday and called them. The agent I spoke to called the driver and found that the correct address was on the package but not in the computer. He said he'd fix the computer record so I'd get it today. But when I called today I found he had not changed anything and the package is on its way back to the shipper.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
gfb107
Expert


Joined: 03 Aug 2003
Posts: 3387
Location: Cary, NC

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 10:18 am    Post subject: Reply with quote

I had a similar problem. According to the tracking record, mine was "Re-routed to correct delivery address", and delivered and signed for there. However, it wasn't delivered to my home. FedEx is on the case, but I'm not too hopeful.
_________________
-- Greg
Original RemoteMaster developer
JP1 How-To's and Software Tools
The #1 Code Search FAQ and it's answer (PLEASE READ FIRST)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 456
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 10:54 am    Post subject: Reply with quote

Weird! Mine was on a truck for delivery on Friday, but did not arrive and the status did not change. Today the status now reads "Cannot locate recipient". I talked to them yesterday and it looks like I will be again today. This is strange, since I have had packages delivered here by UPS and FedEx in the past 3 weeks.
Back to top
View user's profile Send private message
johnsfine
Site Admin


Joined: 10 Aug 2003
Posts: 4767
Location: Bedford, MA

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 11:26 am    Post subject: Reply with quote

Mine also said "Cannot locate recipient". I only got more info by calling FedEx.

It sounds X10 had a computer problem in transferring data from their computer to FedEx's computer.

If I believe what the FedEx agent told me yesterday, the package has the correct address on its label (printed by X10's computer) but does not have that address in its entry in FedEx's computer (which transferred directly there from X10's computer, not entered by FedEx from the label).

IIUC, the FedEx driver gets the address from the computer before ever looking at the package (that's a sensible process). But when they can't get the address that way, they seem to have no fall back of looking at the address on the package. They just give up.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Wheelie4



Joined: 18 May 2004
Posts: 122

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

Mine came in the mail (USPS) today. I didn't take it out of the manufacturers box though.
_________________
Daryl
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ElizabethD
Advanced Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 2287

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

No problem in my neck of the woods. Sorry to see you guys are having problems.
As reported earlier, I've had good luck with #1. Then I ordered #2 Wed. It was shipped 2/18 by FedEx. Shipping notification and the remote came 2/21.
Back to top
View user's profile Send private message
bob_m



Joined: 09 Feb 2005
Posts: 80
Location: Bourbonnais, IL

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

I got lucky and my 7 arrived today.
Rather big boxes. (1 big box- 3 loose and a smaller case of 4)

Nice dark grey rubberized back half. Much nicer to hold than the 8810w (at least for me).

One less Macro button - Remote has commerical skip added vs. 8810

If I get a chance I'll take some pics if people are interested...
Back to top
View user's profile Send private message
Thagarr



Joined: 23 Feb 2005
Posts: 5

PostPosted: Wed Feb 23, 2005 10:49 am    Post subject: Reply with quote

I am new to these forums, but I have been lurking and reading them for quite some time. I would just like to say a quick Thank you for all the help that all of you have been on helping me find a perfect remote for my needs.

I was a little leary of purchasing from X10 because the only option they had for shipping was with FedEx. In the past I have had some really bad experiences with FedEx, and try and stay clear of any website that doesn't offer UPS. But for 8 bucks plus shipping I just couldn't pass it up! I am sure glad that I didn't. My HTPro arived on Monday and I have been programing the heck out of it ever since! Sorry to hear about your problems with shipping, hopefully they will get it all worked out.

I had already purchased a URC-9910 based on several posts from these forums, and it is a fantastic little remote. Thanks to Rob for posting about the price of the HTPro at X10.com, I snapped up one of those as well. The rubberized coating on the HTPro makes it feel much more comfortable to use. Now that I have both, I will probably use the 9910 to play with JP1 programing, and use the HTPro as my main remote.
Back to top
View user's profile Send private message
johnsfine
Site Admin


Joined: 10 Aug 2003
Posts: 4767
Location: Bedford, MA

PostPosted: Wed Feb 23, 2005 10:56 am    Post subject: Reply with quote

Does the HTPro from X10 include the RF base (receives RF from the remote and retransmits as IR)?

I finally managed to get throught to someone in X10's customer support. It is arriving back there today, but he doesn't think they can get it turned back over to FedEx before Monday, so I won't have it (even if everything goes right) for at least another week.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18278
Location: Chicago, IL

PostPosted: Wed Feb 23, 2005 11:34 am    Post subject: Reply with quote

johnsfine wrote:
Does the HTPro from X10 include the RF base (receives RF from the remote and retransmits as IR)?

Yes it does, there's a picture of the remote with it's accessories here.
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Market Place All times are GMT - 5 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central