JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

Blaze BL32-A lcd TV

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Code Search
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ferreyrafederico



Joined: 07 Jun 2014
Posts: 2

PostPosted: Sat Jun 07, 2014 9:37 am    Post subject: Blaze BL32-A lcd TV Reply with quote

Hello I'm Federico from Argentina, I have a brand lcd model blaze BL32-A and I want to sync with my universal remote urc2025, and perform automatic code search does not work and me, you can add a brand new, thanks
Back to top
View user's profile Send private message
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 6946
Location: Florida

PostPosted: Sun Jun 08, 2014 2:13 pm    Post subject: Reply with quote

Federico,
You didn't use the required template, so it is a little difficult to help. I did do some research and can't find any information on a Blaze LCD IR signal anyway.

Since you don't have a learning remote, there is very little we can do to help.

Did you do a complete code search? Lots of people give up before they get to the end of the list. Most of the remote s have 100s of codes to search.

If you did a complete search and didn't find anything that worked, the only other thing that might give you a lead a is to run through the list again and see if your LCD gives you an acknowledging blink. That might indicate a similar code with different functions.

If you found one that makes your LCD blink try all the buttons to see if they do anything.

Good luck
_________________
Remember to provide feedback to let us know how the problem was solved and share your upgrades.

Tip: When creating an upgrade, always include ALL functions from the oem remote, even if you never plan on assigning them to a button. Complete function lists makes an upgrade more helpful to others.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ferreyrafederico



Joined: 07 Jun 2014
Posts: 2

PostPosted: Sun Jun 08, 2014 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

Vickyg2003 Hi thanks for your answer.
I found a code that works but with all the functions changed, there is any way you order the keys.
Back to top
View user's profile Send private message
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 6946
Location: Florida

PostPosted: Sun Jun 08, 2014 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

ferreyrafederico wrote:
Vickyg2003 Hi thanks for your answer.
I found a code that works but with all the functions changed, there is any way you order the keys.


Yes there is a way to order the keys. We do that with keymoves. Can you tell me what the setup code is? There is a blinkback function that will help us get the number.
_________________
Remember to provide feedback to let us know how the problem was solved and share your upgrades.

Tip: When creating an upgrade, always include ALL functions from the oem remote, even if you never plan on assigning them to a button. Complete function lists makes an upgrade more helpful to others.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Code Search All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central