JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

Code or similar for Sumvision Cyclone 3

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Code Search
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lippok



Joined: 29 Apr 2014
Posts: 2

PostPosted: Tue Apr 29, 2014 3:01 am    Post subject: Code or similar for Sumvision Cyclone 3 Reply with quote

Hi Guys,

I just bought a universal remote in Lidl... I know cheap bad stuff..I wanted to control the device in the subject but of course cannot find a proper code for it. The only thing I found is with different buttons, I mean right arrow for ok, 5 for down etc etc, of ourse the remote itself is not configurable. I was wondering if you know a remote brand that could match, even if just in part, the cyclone's remote... thanks for your help.

1. Device: Sumvision Cyclone Micro 3
2. Type of device: MKV Media player
3. Year: 2013
4. JP1/UEI Remote model: Silvercrest
5. Do you have a JP1 cable? no
6. Still have original remote? Yes
7. Checked the file section? Yes
8. Checked Pronto file section (at R/C)? Yes
9. Partially working setup code? yes
10. Learning remote question? no
11. Have you tried the JP1 Lookup Tool? no
Back to top
View user's profile Send private message
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 6946
Location: Florida

PostPosted: Tue Apr 29, 2014 8:05 am    Post subject: Reply with quote

Hello, these forums primarily deal with remotes that are manufactured by UEI. As far as I can tell, the Silvercrest is not a UEI remote. The remote does not seem to use the standard UEI setup codes. So we can't even determine what the remote is shooting.

Have you tried learning? The remote does seem to have learning, although if these are toggling keys, the learns may not be reliable. All of our sumvision upgrades use Nec1 1 and Nec1 0 upgrades, so if this uses the same protocol, learning would be the way to go. That's also the reason you are finding so many partially working setup codes.
_________________
Remember to provide feedback to let us know how the problem was solved and share your upgrades.

Tip: When creating an upgrade, always include ALL functions from the oem remote, even if you never plan on assigning them to a button. Complete function lists makes an upgrade more helpful to others.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Lippok



Joined: 29 Apr 2014
Posts: 2

PostPosted: Tue Apr 29, 2014 8:47 am    Post subject: Thank you Reply with quote

Yes it got learning function, working perfectly now, thanks so much Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Code Search All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central