JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

Trinidad and Tobago cable

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Non-JP1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
richgold1000



Joined: 25 Jan 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu Jan 26, 2012 5:20 pm    Post subject: Trinidad and Tobago cable Reply with quote

Pleasant day people
Can anyone help me as to what type of sat/cable system i can use in Trinidad without having to be reliable on my cable company (FLOW). I was told that the dish network can work in Trinidad and i can use a server from another country. Can anyone help with this. Flow in Trinidad uses Motorola DCT 700 boxes.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
eferz
Expert


Joined: 03 Jun 2010
Posts: 1078
Location: Austin, Texas

PostPosted: Thu Jan 26, 2012 6:15 pm    Post subject: Re: Trinidad and Tobago cable Reply with quote

richgold1000 wrote:
Pleasant day people
Can anyone help me as to what type of sat/cable system i can use in Trinidad without having to be reliable on my cable company (FLOW). I was told that the dish network can work in Trinidad and i can use a server from another country. Can anyone help with this. Flow in Trinidad uses Motorola DCT 700 boxes.

It looks like the major providers in Tridad are Green Dot (http://www.tv.tt/), Blink Entertainment (http://www.blinkentertainment.tt), or Flow Tridad (http://www.flowtrinidad.com/). Don't know whether or not you can use Dish Network because that requires a line of site to their broadcasting satellites. I guess you can use this website to figure it out (http://www.dishpointer.com/)
_________________
Remotes; JP1.2: Comcast URC-1067, JP1.3: Insignia NS-RC02U-10A, JP1.4 OARI06G, JP2.1: Cox URC-8820-MOTO (still trying to figure out how to make them self-aware.)
Back to top
View user's profile Send private message
richgold1000



Joined: 25 Jan 2012
Posts: 2

PostPosted: Fri Jan 27, 2012 9:52 am    Post subject: Reply with quote

Yes Dish network is actually working in Trinidad. Some other sat/Cable boxes also work in Trinidad. Direct tv, captive works and some more. we actually have to get a signal from South America with the dish. I am not sure where i can get codes because every month the service is scrambled and need to update.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Non-JP1 All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central