JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

ASUS HDP-R3

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Slingbox
View previous topic :: View next topic  
Author Message
blackmask05



Joined: 08 May 2010
Posts: 2

PostPosted: Sat May 08, 2010 10:31 pm    Post subject: ASUS HDP-R3 Reply with quote

Can anyone help get Slingbox Pro-HD codes for a ASUS HDP-R3
Back to top
View user's profile Send private message
jimdunn



Joined: 29 Jun 2004
Posts: 544
Location: NSW, Australia

PostPosted: Sat May 08, 2010 11:41 pm    Post subject: Reply with quote

 
Did you try this ? -
http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=file&file_id=7859

It's for the Asus HDP-R1, but it's probably worth trying to see if it works with your model too.

If you don't know how to use those files then this document by Alan Richey should help you:
http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=file&file_id=6413

Let us know if it works for you, or if you have any more questions.
Smile
 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
blackmask05



Joined: 08 May 2010
Posts: 2

PostPosted: Mon May 10, 2010 10:32 am    Post subject: Reply with quote

thank for helping me i try the file Asus HDP-R1 it not work
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18834
Location: Chicago, IL

PostPosted: Mon May 10, 2010 10:47 am    Post subject: Reply with quote

"not work" could mean many things, so could you please describe what you did and what response you got.

For example, does "not work" mean that the Slingbox rejected your upgrade, or does it mean that you got the upgrade to load successfully, but it didn't work your device? Have you had success in controlling other devices using your Slingbox? Are you sure that you have the IR blaster positioned correctly?
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3446
Location: UK/USA

PostPosted: Tue May 11, 2010 2:20 am    Post subject: Reply with quote

Particularly frustrating as the README file I include in the ZIP package specifically states that '...does not work..' is not an acceptable reply and suggests 5 things to try and report back on. I just despair Smile

Anyway I have checked and can confirm that the HDP-R3 uses the same codes as the HDP-R1 so I guess the problem lies with his setup, either a failed IR Blaster or he hasn't got it positioned correctly.

Al
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Slingbox All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central