JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

Aveis TV

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> JP1 - General Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gestereo



Joined: 02 Sep 2007
Posts: 13

PostPosted: Sat Nov 05, 2016 2:43 pm    Post subject: Aveis TV Reply with quote

Is there any codes for this TV? Thanks Stephen
Back to top
View user's profile Send private message
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 6948
Location: Florida

PostPosted: Sat Nov 05, 2016 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Stephen. I see you are a long time member of the forum. A general search shows that this noname tv is giving lots of people headaches and there may be multiple codes.

Have you tried a power search to see if you can find a partially working
Code?

Is your remote a learner?

What jp1 tools do you have? A cable? Which remote?

What is the model number of your tv?
_________________
Remember to provide feedback to let us know how the problem was solved and share your upgrades.

Tip: When creating an upgrade, always include ALL functions from the oem remote, even if you never plan on assigning them to a button. Complete function lists makes an upgrade more helpful to others.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
gestereo



Joined: 02 Sep 2007
Posts: 13

PostPosted: Sun Nov 06, 2016 7:33 am    Post subject: Reply with quote

The model # is A323LT. The Remote is an One for All model URC-9910B01. And I do have a cable. I also have an harmony 300. I programed it put it didn't work either. Thanks. Stephen
Back to top
View user's profile Send private message
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 6948
Location: Florida

PostPosted: Mon Nov 07, 2016 4:37 am    Post subject: Reply with quote

The 9910 is an older EEPROM remote with a much smaller database than the later JP1 remotes, so a remote search on one of these isn't going to be as powerful as you might get with a modern remote, but since the Harmony A323tv codes don't work getting your hands on a newer remote probably isn't going to help. Especially since there are so many reports that the power searches on cable remotes didn't find anything either.

I take it the original remote is no longer available. Did it just stop working, or is it just lost.
_________________
Remember to provide feedback to let us know how the problem was solved and share your upgrades.

Tip: When creating an upgrade, always include ALL functions from the oem remote, even if you never plan on assigning them to a button. Complete function lists makes an upgrade more helpful to others.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> JP1 - General Forum All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central