JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

PIP Source for Scientific Atlanta 8300 HD

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Discrete Codes
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3370
Location: UK/USA

PostPosted: Sat Jun 12, 2010 12:58 pm    Post subject: PIP Source for Scientific Atlanta 8300 HD Reply with quote

On the 'real' remote for the Scientific Atlanta 8300 HD there is a 'PIP source' button at the bottom left.

But none of the 8300 Upgrade files in the File section have this button included, and when I installed this device on my Harmony remote it was not defined either.

Anyone have any idea what the code is ?

Al
Back to top
View user's profile Send private message
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 6953
Location: Florida

PostPosted: Sun Jun 13, 2010 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Hi Alan, I looked at your SA 8300 upgrade, and then I looked at this sa 8300 upgrade If I didn't misread this, both upgrades are for the same box, but yours uses rc5 and ibnobody's upgrade uses Panasonic (Old). (its really not all that odd for boxes to respond to multiple signal sets). Ibnobody's upgrade has a source defined. The button on the lower left hand corner is actually called "Video Source" and in this upgrade its labled Source.
_________________
Remember to provide feedback to let us know how the problem was solved and share your upgrades.

Tip: When creating an upgrade, always include ALL functions from the oem remote, even if you never plan on assigning them to a button. Complete function lists makes an upgrade more helpful to others.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3370
Location: UK/USA

PostPosted: Sun Jun 13, 2010 4:11 am    Post subject: Reply with quote

Hi

No, I have been using Panasonic(old). Interesting about the Video Source function. That code (13) is actually in my upgrade but the person who built it on the Harmony Database labeled it 'Inputnext'. I hadn't associated that with the PIP function. I'll give it a try.

Thanks

Al
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Discrete Codes All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central