JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

View new posts

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Web Site Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 456
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 2:28 pm    Post subject: View new posts Reply with quote

At the home page, I see there have been 21 posts since my last logon:

But when I click on it, I get the message:


UPDATE After I posted this question, it still showed 21 new posts, but when I clicked it, this one new one showed up. I suspect it will work fine the next time, but it would be interesting to know if anyone else experienced this.
Back to top
View user's profile Send private message
tennessee titan



Joined: 18 Nov 2008
Posts: 117

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 6:40 pm    Post subject: Reply with quote

All the time.....
Back to top
View user's profile Send private message
vickyg2003
Site Admin


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 7002
Location: Florida

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 7:18 pm    Post subject: Reply with quote

I had this for a while. It was a network problem on my end. But it went on for months. I went to using this query which will show me everything that has happened all day.

http://www.hifi-remote.com/forums/search.php?mode=results&search_author=%2A&search_time=1
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MaskedMan
Tivo Expert


Joined: 10 Feb 2004
Posts: 694

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

Whats not working now, if you enter a forum that supposed to have new posts in it, the indictors that point the threads out with these new posts, are missing. It looks like everything has been read.
_________________
Edmund
Back to top
View user's profile Send private message
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 456
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks, it's nice to know it isn't just me.

Thanks for the query Vicky that makes it a little less work.

MaskedMan said:
Quote:
Whats not working now, if you enter a forum that supposed to have new posts in it, the indictors that point the threads out with these new posts, are missing. It looks like everything has been read.
I suspect that this is the same problem, since the same query determines which ones to flag.
Back to top
View user's profile Send private message
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 456
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 9:19 pm    Post subject: Reply with quote

As an experiment, I logged off, cleaned my cache and logged back on. It appeared to cure the problem, but I won't know for sure until there is more activity. MaskedMan, you may want to try the same thing.
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18563
Location: Chicago, IL

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

I don't know if browsers make any difference, if cache is involved. Personally, I never come in through the front door, so I never see the new post count message. I use Mozilla Firefox.

I always come in using a bookmarked newposts link:
http://www.hifi-remote.com/forums/search.php?search_id=newposts

When I want to look for a recent post, I use the same link as Vicky and I just change the number at the end to how many days back I want to go.
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pH7_jp1



Joined: 14 Sep 2003
Posts: 456
Location: Sterling Heights, MI

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

I use Firefox also. I should have first tried just the logoff / logon to see if that fixed the problem and then if not, cleaned the cache. My hindsight is usually better than my foresight. If it happens again, I can test that.

I now will be using Rob's link as my way in, since I always did the same thing, but with 2 clicks.
Back to top
View user's profile Send private message
MaskedMan
Tivo Expert


Joined: 10 Feb 2004
Posts: 694

PostPosted: Wed Mar 25, 2009 11:18 am    Post subject: Reply with quote

I signed out and cleared the cache on the computer, no one showed up last nght so I could test it.

Now I'm on the webtv which was left alone, and everythings working as it should.

But both were having the same trouble yesterday.
_________________
Edmund
Back to top
View user's profile Send private message
greenough1



Joined: 30 Jan 2005
Posts: 659

PostPosted: Wed Mar 25, 2009 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

I also have to refresh my cache to see what's new. I hit F5 to do that. No need to logout/login.

Best,
jeff
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Web Site Issues All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central