JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

showstopper vs replay

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Code Search (Closed)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
captainvid



Joined: 27 Nov 2003
Posts: 10

PostPosted: Wed Dec 03, 2003 11:15 pm    Post subject: showstopper vs replay Reply with quote

what is the difference between replay and panasonic protocol. I have a showstopper and it seems like the replay protocol doesnt work when I program the remote. The remotes on ebay say they will work both. What gives?
Back to top
View user's profile Send private message
mr_d_p_gumby
Expert


Joined: 03 Aug 2003
Posts: 1370
Location: Newbury Park, CA

PostPosted: Thu Dec 04, 2003 2:14 am    Post subject: Re: showstopper vs replay Reply with quote

captainvid wrote:
what is the difference between replay and panasonic protocol. I have a showstopper and it seems like the replay protocol doesnt work when I program the remote. The remotes on ebay say they will work both. What gives?
Well, they are entirely different protocols. However, the Panasonic Showstopper does respond to either protocol, so something else must be going on.
_________________
Mike England
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18511
Location: Chicago, IL

PostPosted: Thu Dec 04, 2003 11:19 am    Post subject: Reply with quote

The Panasonic Replay remotes were programmed to send the Panasonic version of the signal, while the Replay branded remotes were programmed to send the RC6a signals.

The Replay software itself is programmed to respond to either signal, so it doesn't make a difference which one you use. However, there are slight differences in the features supported by each version of the signal.

The RC6a (Replay) version supports unit codes and discrete on/off codes, but does not support the TV/DVR and BYPASS functions. The Panasonic version only supports unit codes for the 4k and 5k machines (AFAIK), does not support discrete codes but does include the TV/DVR and BYPASS functions.
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Code Search (Closed) All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central