JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

TechniSAT TechniCorder ISIO STC

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Slingbox
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tonezone



Joined: 25 Feb 2016
Posts: 3

PostPosted: Thu Feb 25, 2016 5:44 am    Post subject: TechniSAT TechniCorder ISIO STC Reply with quote

Hi,
Using Slingbox M1
To get a remote, I have tried the Technisat Digicorder HD-S2 , it works not properly but lots of options are missing (such as accessing the hard drive ) the basic buttons (channel up/down) work but I cant find the exact model in the list.
https://www.technisat.com/en_XX/TechniCorder-ISIO-STC/352-10904-10127/

TechniCorder ISIO STC is a cable/SAT-receiver.

Beside this: can you add 'Austria' in country configuration of 'Composite' and as cable manufacture 'UPC'
http://www.upc.at/

Thank you in advance!
Back to top
View user's profile Send private message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3383
Location: UK/USA

PostPosted: Fri Feb 26, 2016 1:51 am    Post subject: Reply with quote

OK, I've had a look at this and produced a remote. My main concern is that the function List/DVR, which I assume is the one you are missing, transmits the same code as the Stop button, which doesn't make sense.

Give it a try and let me know: http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=file&file_id=13949

And I'm not sure what you mean by the last statement. That is only something Sling Media can change not us. But that selection is ONLY for the built-in Program Guide, which isn't supported in Austria so there is no pint in adding it. Just tell it you are in the USA, add a valid ZIP code (90210 ?) and that your TV Provider is not listed.[/quote]
Back to top
View user's profile Send private message
tonezone



Joined: 25 Feb 2016
Posts: 3

PostPosted: Fri Feb 26, 2016 3:38 am    Post subject: Reply with quote

Thank you for your fast help. Itís really amazing. Everything is working now and I am deeply impressed by the Slingbox and of course of your support.

And last but not least of the nice guy of the hotline! Cheers!

with kind regards!
Thomas


Last edited by tonezone on Sat Feb 27, 2016 6:09 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3383
Location: UK/USA

PostPosted: Fri Feb 26, 2016 4:10 am    Post subject: Reply with quote

Good. Although remember no-one on here has anything to do with Sling Media, we are just users like you who are happy to help others.
Back to top
View user's profile Send private message
tonezone



Joined: 25 Feb 2016
Posts: 3

PostPosted: Sat Feb 27, 2016 6:08 am    Post subject: Reply with quote

OK. I understand that.
Just a last question. You sent 2 files:

V2010_PL.bin, it worked immediately with my Win10 system. And the remote control does everything I expected.

V2010_RV.bin, I got a failure message (Invalid Custom bin file). Not really matter, I just wanted to understand and report you.
Back to top
View user's profile Send private message
alanrichey
Expert


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 3383
Location: UK/USA

PostPosted: Sat Feb 27, 2016 7:59 am    Post subject: Reply with quote

Did you not read the installation instructions? That is explained in there.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Slingbox All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central