JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

Suddenly getting "No remotes found!"

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> JP1 - General Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TheShanMan



Joined: 01 Oct 2006
Posts: 71

PostPosted: Wed Feb 03, 2016 11:49 pm    Post subject: Suddenly getting "No remotes found!" Reply with quote

RMIR has been working great for me for years and suddenly I'm now getting this error. I rebooted but that didn't help. I was running 2.02a so I clean installed 2.03 build 10 and that didn't help either. I uploaded rmaster.err: http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=file&file_id=13907
Back to top
View user's profile Send private message
mathdon
Expert


Joined: 22 Jul 2008
Posts: 2949
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Thu Feb 04, 2016 7:50 am    Post subject: Reply with quote

I take it from your post that the error message started while you were still running v2.02a, so it appears that the cause lies outside RMIR. There is nothing obviously wrong in your rmaster.err file, other than the failure to find any remote, so it doesn't point to any cause.

What remote are you trying to download? Had you made any change to your system between v2.02a last working and it starting to give this message? At present I have no clue as to what might have gone wrong. BTW Did this start happening some time ago? I ask because you installed build 10 rather than the current latest which is build 14.
_________________
Graham
Back to top
View user's profile Send private message
TheShanMan



Joined: 01 Oct 2006
Posts: 71

PostPosted: Thu Feb 04, 2016 10:41 am    Post subject: Reply with quote

I just figured it out as I was working on a reply! I wasn't getting a com port listed in device manager for my usb cable, but I was getting an "FT232R USB UART" device listed, so I uninstalled and reinstalled the driver and now it shows up and works.

I'm not sure what happened to my system since I last successfully used RMIR a month ago but at least it's working now.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> JP1 - General Forum All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central