JP1 Remotes Forum Index JP1 Remotes


FAQFAQ SearchSearch 7 days of topics7 Days MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

(solved) remote upgrade for sharp aqous tv lc-46lx830h

 
Post new topic   Reply to topic    JP1 Remotes Forum Index -> Code Search (Closed)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
chuliu



Joined: 04 Dec 2010
Posts: 291
Location: Hong Kong

PostPosted: Sat Nov 28, 2015 10:30 am    Post subject: (solved) remote upgrade for sharp aqous tv lc-46lx830h Reply with quote

http://www.hifi-remote.com/forums/dload.php?action=file&file_id=13719

I need help with the file. The buttons on the remote have three different device codes and I don't know how to make it work within the same device.

I have made remark in the note section of the function tab of the device, sharp lc, with the device number 17 and 30. These device numbers differ form the main device number, 1.


Last edited by chuliu on Sat Nov 28, 2015 11:09 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
chuliu



Joined: 04 Dec 2010
Posts: 291
Location: Hong Kong

PostPosted: Sat Nov 28, 2015 11:06 am    Post subject: Reply with quote

I looks like I can use sharp combo protocol to do this.
I will update the file.
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18307
Location: Chicago, IL

PostPosted: Sat Nov 28, 2015 11:23 am    Post subject: Reply with quote

In RM select Sharp Combo as the protocol and then enter both the OBC and device code in the Functions tab.
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
chuliu



Joined: 04 Dec 2010
Posts: 291
Location: Hong Kong

PostPosted: Sat Nov 28, 2015 11:25 am    Post subject: Reply with quote

Thanks. It is done.
I also noticed that I uploaded rmir file instead of rm file.
I have re-uploaded rm file this time.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
The Robman
Site Owner


Joined: 01 Aug 2003
Posts: 18307
Location: Chicago, IL

PostPosted: Sat Nov 28, 2015 1:43 pm    Post subject: Reply with quote

and I moved it to the TV folder for you
_________________
Rob
www.hifi-remote.com
Please don't PM me with remote questions, post them in the forums so all the experts can help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       JP1 Remotes Forum Index -> Code Search (Closed) All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Get Smart! the band's official homepage Rockabilly Central